LUUS VOOR ISA



Lieve Ies

Allemaal fijne liedjes die voor mij bij jou horen



Ik trap af met het liedje waarmee we ook altijd ons kersttoneel aftrapte. Als ik denk aan hoe we met zijn allen 'I like the flowers' in canon zongen, word ik meteen weer gelukkig. 3 prachtige jaren hebben wij samen in de aula doorgebracg. 3 prachtige stukken hebben we neergezet. Je groeide van klein elfje naar prachtige godin. We hebben veel liefde gedeeld met al onze friends. Bijna naakt werden we door Jules het podium opgestuurd. Onze zusterscene steekt toch wel boven de rest uit qua pornogehalte. 'That's the way I like it' zal voor ons dan ook altijd een terugblik zijn naar King Lear. Ik zal deze mooie jaren, waarin ik jou zo goed heb leren kennen ook altijd koesteren.



Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen idee meer heb wij wat draaiden op skireis, maar welkom in de feesttent, wat een hit was in 2013, zal zeker voorbij zijn gekomen. Wat een heerlijke vakantie hebben we daar met Caat en Em gehad. Ik had zeker geen broek aan, loved komkommers en liever wijn dan soepie toch. 




These boots kan natuurlijk niet missen in dit mooie rijtje. De kroon van onze vriendschap met zijn 6en. In de 6e moesten we nog 1 keer shinen om te laten zien wie de culturele bitchez van Eras waren, sexy as hell of course <3 Er komen nog mooie avonturen aan met z'n allen, maar voortaan zullen we voor jou checken of de winkels open zijn, zodat je je koopdrang kan waarmaken en niet zoals in Gent teleurgesteld bent hehe


Laten we dan ook heerlijk cliché eindigen met de serie die we allen uit ons hoofd kennen. Wij zijn als de friends in FRIENDS. We're the best

Lieve Iesje, 
dit is maar een klein deel van alle mooie dingen die we samen al hebben meegemaakt en het wordt alleen nog maar beter. Gefeliciteerd lieverd. Dat we nog mooi jaren samen mogen beleven.

Kus Luus